خرید انواع سرویس خواب ارزان
کالری ارده

کالری ارده

0% رضایت کاربران (0رای)
چند تا ستاره میتونه داشته باشه؟

ارده، از خرد کردن و پوست کندن کنجد تهیه می‌شود. ارده کنجد از دوران قدیم تا به امروز، یکی از خوراکی‌های موردعلاقه همه ایرانی‌هاست که خواص بی‌شمار آن موجب محبوبیت روزافزون ارده شده است. ارده ازجمله موادی است که مصرف آن برای سلامت ضروری است. اگر مصرف ارده در رژیم غذایی روزانه شما وجود دارد و کنجکاو هستید از میزان کالری ارده مطلع شوید، در این مقاله به‌طور مفصل در رابطه با میزان کالری ارده، خواص و مضرات آن و جایگاه ارده در اقتصاد، اطلاعاتی ذکر خواهیم کرد.

ارزش غذایی ارده در رژیم روزانه

شاید برایتان جالب باشد که بدانید ارده دارای بسیاری از ویتامین‌ها و اسیدهای چرب است که مصرف آن‌ها برای بدن ضروری است. این ماده سرشار از خواص دارویی و درمانی است و مزه لذیذ آن شما را شیفته خود می‌کند. اگر رژیم غذایی منحصربه‌فردی دارید و مایل هستید تک‌تک ترکیبات و کالری هر خوراکی را که در طول روز مصرف می‌کنید بدانید، در ادامه فهرستی از ترکیبات اصلی ارده را مطالعه کنید.

با ۱۹۹ هزار تومان یک سال فیلم ببین با اینترنت نیم بها کلیک کن
  • چربی ۸ گرم
  • سدیم ۱۷ میلی‌گرم
  • کربوهیدرات ۳ گرم
  • فیبر ۱ گرم
  • پروتئین ۳ گرم
  • شکر صفر گرم
  • ویتامین B6، ۱۱ درصد نیاز روزانه
  • فسفر ۱۱ درصد نیاز روزانه
  • منگنز ۱۱ درصد نیاز روزانه

با توجه به مطالبی که در فهرست بالا ذکر کردیم، مصرف ارده در طول روز می‌تواند جایگزین مناسبی برای میان وعده و صبحانه‌های مضر و پر از شکر باشد. با مصرف یک یا دو قاشق ارده، تمام کالری‌های یک میان وعده بسیار مفید را به‌راحتی به بدن خود برسانید. در ادامه ایده‌های جذابی برای مصرف ارده در قالب خوراکی‌های مختلف ارائه خواهیم کرد.

آموزش قدم‌به‌قدم تهیه حلوا ارده در خانه

طرز تهیه این خوراکی لذیذ و مقوی، بسیار آسان است. می‌توانید به‌راحتی آن را در خانه در مدت‌زمان کمی تهیه کنید. در ادامه به طول مفصل، طرز تهیهٔ حلوا ارده را بخوانید.

  1. برای این کار به کنجد سفید تازه و باکیفیت نیاز دارید. در مرحله اول ابتدا کنجدها را روی اجاق با حرارت ملایم مقداری تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. طی فرایند تفت دادن، رنگ کنجد از سفید شیری به رنگ کرم کاراملی میل می‌کند و مقداری روغن پس می‌دهد. تفت دادن را تا زمانی که کنجدها مقدار زیادی روغن پس می‌دهند که در تابه با چشم می‌توان روغن آن را دید ادامه دهید. البته مواظب باشید که بیشتر از این کنجدها روی اجاق نمانند که تلخ می‌شوند.
  2. اکنون‌که خامی کنجدها گرفته‌شده و بوی خوب آن‌ها در فضا پیچیده است، کنجد را از روی حرارت بردارید و در مخلوط‌کن بریزید. آن را چند دقیقه در دور تند بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که همه کنجدها پودر شده و مقدار بیشتری روغن پس داده باشند. اگر هنوز مقداری از کنجدها خرد نشده‌اند، مخلوط‌کن را بازکنید. محتویات داخل آن را با کاردک هم بزنید و برای بار دوم چند دور بزنید
  3. در این مرحله کنجدهای آسیاب شده را از مخلوط‌کن خارج کنید و به آن‌ها برای انسجام یافتن مقداری روغن اضافه کنی. د می‌توانید از روغن کنجد یا روغن مایع استفاده کنید. مقدار روغنی که در این مرحله به ارده اضافه می‌کنید، نباید بیشتر از دو یا سه قاشق غذاخوری برای یک فنجان کنجد سفید باشد.

اگر دوست دارید مزه کنجد در ارده شما حفظ شود و با میل کردن آن به‌خوبی آن مزه کنجد را احساس کنید، بهتر است از روغن مایع استفاده نکنید و روغن کنجد تهیه‌کرده و حدود ۲ قاشق غذاخوری به کنجدها بیفزایید. سپس با قاشق یا دست شروع به مخلوط کردن روغن با کنجدهای زده‌شده کنید و به‌صورت مداوم هم بزنید تا روغن به خورد مخلوط برود

  1. اگر تا اینجای کار را به‌خوبی انجام داده باشید، آماده مرحله نهایی و اضافه کردن اقلام دیگر به پودر کنجد هستید. موادی که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد، به کار بردنشان می‌تواند اختیاری باشد و بنا به سلیقه شما تغییرپذیر است.
  2. با توجه به اینکه کنجد پس از تفت دادن مقداری مزه تلخ به خود می‌گیرد، بنابراین اگر دوست ندارید حلوا ارده را بامزه تلخ میل کنید، بهتر است به آن پودر قند اضافه کنید. نکته مهمی که در اینجا نباید فراموش کنید، این است که هرگز نباید شکر را جایگزین پودر قند کنید. با اضافه کردن شکر، درنتیجه کار حلوای شما بافت یکدستی نخواهد داشت. این در حالی است که با اضافه کردن پودر قند، ترکیب مخملی و خوشمزه‌ای از کنجد، بامزه شیرین خواهید داشت. مقدار مناسب پودر قند به ازای یک لیوان کنجد، سه‌چهارم لیوان پودر قند است؛ یعنی یک لیوان سرخالی پودر قند. البته اگر دوست دارید که حلوا ارده را شیرین‌تر میل کنید، می‌توانید مقدار پودر قند را افزایش دهید
  3. در مرحله بعدی که شکرها را به مخلوط اضافه کرده‌اید، می‌توانید شیر خشک و یا آرد به حلوا ارده اضافه کنید. در صورت اضافه کردن شیر خشک، حلوای ارده شما بافتی نرم و سبک خواهد داشت و در صورت اضافه کردن آرد قنادی، حلوا ارده رنگ گندمی و بافت سنگین‌تری به خود می‌گیرد. اگر مایل به‌اضافه کردن شیر خشک هستید، به ازای یک پیمانه کنجد یک پیمانه شیر خشک نیز اضافه کنید. همچنین اگر می‌خواهید آرد گندم وارد مخلوط‌کنید، سه‌چهارم پیمانه آرد به ازای یک پیمانه کنجد کفایت می‌کند.
  4. حال نوبت اضافه کردن چاشنی‌ها و مواد تزیینی برای حلوا ارده است. بنا به سلیقه خود می‌توانید پودر هل و یا پودر پسته تهیه کنید. پودر هل را به باقی مواد اضافه کنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.

اگر مواد شما رقیق است و در وسط ظرف جمع نمی‌شود می‌توانید مقدار بیشتری کنجد پودر شده به آن اضافه کنید و اگر احساس می‌کنید که موادتان بسیار غلیظ است و بافت سفتی به خود گرفته است، یک قاشق غذاخوری روغن کنجد به آن بیفزایید. هم زدن را ادامه دهید تا کاملاً مواد به خورد هم بروند و مخلوط شما در وسط ظرف جمع شود.

درون یک ظرف که آن را با سلفون پوشانده‌اید مخلوط را بریزید. با خلال پسته و بادام و پودر هل آن را تزیین کنید.

مراحل آموزش تهیه حلوا ارده، به همین آسانی در خانه با دستان خودتان امکان‌پذیر است. تهیه حلوا ارده با این روش را حتماً یک‌بار امتحان کنید. همچنین اگر مایل به خرید زعفران هستید، به فروشگاه‌های معتبر و باسابقه مانند دیبا کام مراجعه کنید.

اگر دوست دارید حلوا ارده شما خوش‌رنگ و لعاب باشد و بوی بی‌نظیری داشته باشد، می‌توانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید. اضافه کردن زعفران به حلوا ارده برای خوش‌رنگ و خوش عطر کردن آن، از دیرباز توسط ایرانی‌ها انجام می‌شده است. استفاده از مقداری زعفران در تهیه حلوا ارده خالی از لطف نیست. چراکه زعفران خواص بی‌شماری دارد و تقریباً همه از تأثیرات مصرف آن برای درمان افسردگی با زعفران مطلع هستند.

اگر می‌خواهید ارده کنجد خریداری و مصرف کنید، حواستان باشد که از مضرات مصرف آن بی‌خبر نباشید. با توجه به خواص بی‌شمار این ماده، در صورت نحوه صحیح نگهداری از آن، ممکن است فاسد شده و بشدت برای بدن مضر باشد؛ بنابراین ارده را در جای خشک و خنک مثل یخچال نگهداری کنید. مواظب باشید که از روغن کنجد برای پخت‌وپز و سرخ کردن استفاده نکنید چراکه بشدت برای سلامتی مضر است.

نکته مهمی که هنگام مصرف ارده به شکل‌های مختلف مثل حلوا ارده و ارده شیره نباید فراموش کنید این است که اگر هم‌زمان با مصرف این ماده ورزش و تحرک بدنی نداشته باشید بعد از مدت کمی دچار چاقی و اضافه‌وزن می‌شد. مصرف یک یا دو قاشق ارده در طول روز منجر به افزایش وزش نمی‌شود. اگر بیشتر از دو قاشق ارده در روز مصرف می‌کنید حتماً تحرک بدنی داشته باشید و در روز حدود ۲۰ دقیقه پیاده‌روی کنید.

نکات طلایی صادرات حلوا ارده

کشور ایران یکی از تولیدکننده‌های مرغوب‌ترین حلوا ارده در شهر اردکان است. سالانه مقدار زیادی حلوا ارده درجه‌یک به کشورهای دیگر مانند کشور افغانستان، روسیه، عراق و… ارسال می‌شود. برای صادرات حلوا ارده باید علاوه بر کیفیت کنجد نوع پخت به بهترین نحو ممکن انجام شود و طعم بی‌نظیر در کنار رنگ چشم‌نواز و عطر و بوی کنجد درجه‌یک، در محصول شما حرف اول را بزند. نکات مهمی که برای صادرات این محصول باید موردتوجه قرار دهید، بسته‌بندی مناسب در کنار کیفیت بالا است؛ البته به‌عنوان یک صادرکننده، نیاز به مجوزهای مخصوص برای صادرات حلوا ارده دارید که با کسب این مجوزها باید کشور مناسبی را برای صادرات انتخاب کنید.

در کشور ما صادرات در حوزه اقلامی مانند حلوا ارده، زعفران درجه‌یک که با پروسه پرورش زعفران اصیل ایرانی حاصل‌شده است، در حال افزایش است؛ بنابراین با یادگیری نحوه پختن حلوا ارده، می‌توانید کسب‌وکار خود را درزمینهٔ صادرات این محصول آغاز کنید. ارده کنجد با خواص درمانی بی‌شماری که دارد، در رژیم غذایی اکثر ایرانی‌ها گنجانده‌شده است. در ادامه فهرستی از خواص بی‌نظیر ارده کنجد را مطالعه کنید.

  • مناسب برای اصلاح طبع کسانی که طبع سرد دارند.
  • کاهش کلسترول‌های بد خون و کاهش فشارخون.
  • منبع تأمین انرژی برای ورزشکاران در طول تمرین و زنان در دوران قاعدگی و کودکان در سنین رشد.
  • تنظیم عملکرد قلب و کاهش نارسایی‌های قلبی در طی مصرف طولانی.

این‌ها فقط بخش کوچکی از خواص ارده کنجد هستند که مصرف آن را برای هر سن و سالی ضروری می‌کند. اگر تابه‌حال مصرف ارده را در رژیم غذایی خود قرار نداده‌اید، ازاین‌پس روی میز صبحانه حتماً ارده نیز بگذارید.

 

خواص شگفت‌انگیز ارده‌شیره

ارده، یک خوراکی مقوی و خوشمزه است که خیلی‌ها آن را جایگزین صبحانه و عصرانهٔ مفید می‌کنند. ارده و شیره یک ترکیب خوشمزه از ارده با شیره‌های مختلف مانند شیره انگور، شیره توت و شیره خرما است که سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌های موردنیاز برای بدن است. تهیه ارده شیره نیز مانند تهیه حلوا ارده به‌راحتی در خانه امکان‌پذیر است. با مخلوط کردن چند قاشق شیره با طعم دلخواه خود به یک‌کاسه کوچک ارده، این ترکیب فوق‌العاده را تهیه کنید. اگر کنجکاو هستید از خواص بی‌نظیر ارده شیر مطلع شوید تا پایان مقاله همراه ما باشید.

  1. سرشار از کلسیم و آهن برای رفع کم‌خونی و استحکام استخوان‌ها در کودکان.
  2. سرشار از انرژی و افزایش اشتها برای رسیدن به وزن ایدئال در افرادی که کمبود وزن دارند.
  3. سرشار از ویتامین‌های مختلف و انرژی‌زایی فراوان برای افزایش میل جنسی و تقویت قوای جنسی.
  4. سرشار از منابعی برای دفع رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از سرطان کبد، ریه، تخمدان و…
  5. تقویت حافظه و بالا بردن هوش و میزان یادگیری در نوجوانان.

ارده و شیره، علاوه بر مواردی که ذکر شد، خواص دیگری دارد که استفاده آن را به‌صورت روزانه برای هر فرد در هر رده سنی الزامی می‌کند. برای تهیه ارده شیره باکیفیت و خوشمزه از وب‌سایت دیبا کام دیدن کنید.

اگر ایده خوبی برای ترکیب ارده با مواد مقوی و خوشمزه ندارید، در ادامه ترکیبات مقوی و خوشمزه از ارده با شیره‌های مختلف را معرفی کرده‌ایم.

  • ترکیب یک قاشق ارده با یک قاشق شکر و نصف لیوان شیر.
  • ترکیب یک الی دو قاشق شیره انگور با یک لیوان ارده.
  • ترکیب یک قاشق عسلی طبیعی با نصف لیوان ارده
  • ترکیب یک یا دو قاشق شیره انجیر با نصف لیوان شیر و نصف لیوان ارده
  • ترکیب نصف لیوان ارده و نصف لیوان خرما (که با خردکن زده‌شده باشد.)

علاوه بر مطالبی که در بالا گفتیم، ترکیبات بی‌شماری با ارده می‌توان ساخت که انرژی کل روزان را فراهم کند. با خرید ارده و ترکیب آن با مواد دلخواهتان، معجون موردعلاقه‌تان را بسازید. از میان مواردی که پیش‌تر خواندید، ترکیب عسل و ارده، بی‌نظیرترین و مقوی‌ترین ترکیبی است که می‌توانید با ارده بسازید و نوش جان کنید.

چکیده

ارده یکی از مواد مقوی‌ترین و سالم‌ترین خوراکی طبیعی است که به‌راحتی می‌توان در خانه تهیه کرد یا از فروشگاه‌ها باقیمت مناسب خریداری کرد. این ماده خواص بی‌نظیری دارد و از دیرباز توسط ایرانی‌ها به شکل‌های مختلفی مانند حلوا ارده و شیر ارده تهیه می‌شده است. مصرف حلوا ارده در کشور ایران و دیگر کشورها روزبه‌روز در حال رونق است و همین عامل صادرات حلوا ارده به کشورهای دیگر را افزایش داده است.

با توجه به مطالبی که در این مقاله آموختید، می‌توانید به‌آسانی حلوا ارده خودتان و همچنین ارده و شیره را در خانه تهیه‌کرده و برای مصارف خانگی در بلندمدت نگهداری کنید. همچنین می‌توانید کسب‌وکار خود را درزمینهٔ صادرات حلوا ارده رونق ببخشید. اگر شما به دنبال راه های درمان عقب افتادن پریود هستید، میتوانید با زعفران آن را درمان کنید.

  • ۱۶ شهریور ۱۴۰۲
  • ۰