اگر به این افراد دسترسی ندارید، می توانید در مورد زندگی آن ها مطالعه کنید و داستان های آن ها را بخوانید و ببینید که چگونه به این جایگاه دست پیدا کردند. من هم در این مقاله بخشی از نکاتی را در مورد قیسی که روی آن کار میکنم در اختیارتان میگذارم.
قیسی زرد آلو
قیسی یا برگه زرد آلو در واقع از خشک کردن میوه زردآلو به دست میآید. قیسی زرد آلو با توجه به داشتن مواد مغذی و ویتامینها خواص و فواید فراوانی برای بدن دارد و از جمله محبوبترین و مفیدترین میوههای خشک است. قیسی طعم شیرینی دارد و از جمله خواص قیسی میتوان به تقویت سیستم ایمنی، کمک به کاهش وزن، درمان کمخونی، افزایش شیر مادران باردار، مراقبت از پوست، بهبود بینایی، درمان یبوست، رفع سوءهاضمه، خواص ضد سرفه، جلوگیری از خونریزی، بهبود متابولیسم، تامین انرژی بدن و غیره اشاره کرد.
قیسی زردآلو گوگردی
بر خلاف اندازه کوچک و شکل لطیف قیسی زردآلو گوگردی ، این میوه از نظر طعم و هم از نظر تغذیه جزو میوه های بسیار مقوی است. اگر بخواهیم قیمت خرید قیسی زردآلو را بر اساس خوبیهای آن در نظر بگیریم، بسیار به صرفه است. با گذشت زمان، برگه زردآلو تازه در سراسر آسیای مرکزی و خاورمیانه شروع به رشد کرد و حدود ۲۰۰۰ سال پیش به مدیترانه رسید و در آب و هوای گرم و آفتابی شکوفا شد. زردآلو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدهاست که برای ارتقای سلامت چشم بسیار عالی بوده و همین طور لوتئین به حمایت از سلامت شبکیه و عدسی چشم کمک می کند در حالی که کاروتنوئیدها و ویتامین E از بینایی چشم حمایت می کنند.
قیسی زردآلو خشک
اگر شما هم طرفدار میوه های خشک شده می باشد حتما قیمت قیسی زردآلو خشک با هسته برایتان بسیار مهم می باشد چرا که در میوه های خشک شده تنها زردآلو خشک با هسته است که خوشمزه تر می باشد و خواص زیادی برای بدن دارد. با برنامه ریزیهای شده پیش بینی می شود صادرات زردآلو خشک شده همانند آلبالو خشک در کشورمان به کشورهای اروپایی افزایش یابد و این افزایش صادرات روند افزایشی داشته باشد روندی که هیچ محصول صادراتی آن را تجربه نکرده بود.زردآلوهایی که به بازار عرضه می شوند دو نوع می باشند که عبارت از زردآلوهای خشک دانه دار و زردآلوهای بدون دانه که در ادامه توضیح مختصر درباره ی هریک ارائه خواهیم نمود.
هیج دیدگاهی ثبت نشده ;(